Uitdaging en ontplooiing tussen wegbrengen en ophalen.

Activiteiten

Elke dag is anders op Kinderdagverblijf Suusje. Tussen brengen en uitzwaaien en ophalen en knuffelen stellen we een aantrekkelijk en uitdagend activiteitenprogramma samen. Daarbij kiezen we zorgvuldig de balans tussen lichamelijke inspanning en rustgevende activiteiten.

Wat voor activiteiten we ook in groepsverband organiseren: we willen voldoende tijd en energie steken in persoonlijke aandacht voor je zoontje of dochtertje. Dat blijft het uitgangspunt van onze dagindeling. Ook jouw kind heeft specifieke behoeftes en talenten. Aan ons de taak en uitdaging om die tot ontplooiing te laten komen.

'Wij vinden het erg prettig dat er gewerkt wordt met vier groepen, waardoor de activiteiten bij de behoeftes van de kinderen passen'

Familie Van Dijk, ouders van Lotte (3)

Vanzelfsprekend leren we je zoontje of dochtertje ook omgaan en samen spelen met andere kinderen. Algemene waarden en normen geven daarbij richting.

Kinderdagverblijf Suusje heeft van uur tot uur een algemeen dagschema in kaart gebracht. Nieuwsgierig of meer weten? Klik hier op een groep om de Algemene dagindeling te zien.

Het allerbeste Kinderdagverblijf van Brabant zegt genoeg over onze zorg voor uw kind.