Groep Baasje

Baasje onze peutergroep 2-4 jaar

Ook in onze huiskamer  “Baasje” hebben wij de mogelijkheid tot opvang voor 16 kinderen in de leeftijd van 2-4 jaar. In deze huiskamer werken wij in twee kleine groepen van acht kinderen, zodat de kindjes volop gerichte persoonlijke aandacht ontvangen. Er worden verschillende activiteiten aangeboden die aansluiten op de belevingswereld en ontwikkeling van het kind. Uitstapjes maken met de kinderen binnen verschillende thema’s en heel veel spelen en ontdekken. Met altijd de vaste vertrouwde pm-ers op de groep aanwezig.

Ook in de huiskamer van Baasje bieden wij peuteropvang aan. Peuteropvang is opvang op basis van 5 uur per week in de ochtend van 9.00 – 11.30 uur. (oude peuterspeelzaal opvang). De peuteropvang loopt gelijk met de basisschool weken wat betekend dat wij veertig weken per jaar peuteropvang aanbieden aan de kindjes vanaf 2 jaar. De peuteropvang vind plaats in de huiskamers van Baasje én Keesje. De peuteropvang kindjes doen mee in het dagritme van de peutertjes die gebruik maken van de dagopvang in onze huiskamers.

'Wij vinden het erg prettig dat er gewerkt wordt horizontale groepen, waardoor de activiteiten bij de behoeftes van de kinderen passen'

Familie Van Dijk, ouders van Lotte (3)

Het allerbeste Kinderdagverblijf van Brabant zegt genoeg over onze zorg voor uw kind.