Ben je zwanger?

Proficiat. Je bent zwanger. Wat een leuk nieuws. Stap voor stap bereid je je voor op de geboorte van je kind en de periode dat jij wij wordt. Natuurlijk wil je de komende weken of maanden met volle teugen van je zwangerschap genieten.

Een heerlijke, gezellige en veilige plek voor je kindje als jij aan het werk bent (en dit met een gerust hart kunt doen)'

Esther Dekkers, ouder van Siem (2 jaar)

Het klinkt gek, maar je moet nu ook al nadenken over de periode na de bevalling. Hoe ga je bijvoorbeeld de kinderopvang voor je zoontje of dochtertje regelen als je wilt blijven werken? Op die vraag dien je op tijd een antwoord te geven. Veel kinderdagverblijven werken immers met wachtlijsten.

Eigenaresse Susanne Akkermans geeft graag antwoord op alle vragen die jullie hebben. Jullie zijn van harte welkom voor een kennismaking en een uitgebreide rondleiding met een kop koffie of thee. Twijfel je na een rondleiding nog of onze opvang wel bij jullie past? Ook dat begrijpen wij, daarom bieden wij ook altijd de mogelijkheid aan om samen met je kindje in onze huiskamers mee te kijken. Heb je besloten om je kindje naar ons te gaan brengen dan mag en kan je ook het wennen zelf vorm geven. Bij ons mag je komen wennen op de manier die bij jullie past, uiteindelijk vinden wij het allerbelangrijkste dat jullie als ouders weten wie er voor jullie kindje gaat zorgen en dat jullie een goed gevoel hebben bij onze opvang voor jullie kindje. Vraag gerust naar de mogelijkheden, wij leggen dit graag aan jullie uit in een persoonlijk gesprek. Rondleidingen geven wij in de eerste week van iedere maand tussen 9.30 en 16.00 uur. Zodoende kunnen wij voor alle kindjes de meeste rust bewaren.

Bel (040) 254 9956 of mail voor een afspraak.

Het allerbeste Kinderdagverblijf van Brabant zegt genoeg over onze zorg voor uw kind.