• Uniek wenbeleid
  • Open van 7.30 tot 18.30 uur
  • Opvang binnen huiskamers
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Gericht op ontwikkeling

Kok Suzanne

2 August 2021
Suzanne-Kok-voeding-deskundige- KDV Suusje

Wie ben ik

Wij stellen graag aan je voor onze nieuwe gast blog schrijfster en gezonde voeding deskundige Suzanne.

Mijn naam is Suzanne. Ik woon samen met Tjeerd en mijn zoon Hugo van 1,5 in Veldhoven. Sinds een jaar ben ik me meer gaan verdiepen in kindervoeding. De eerste hapjes van Hugo waren de aanleiding. Ik heb altijd al interesse gehad in voeding en geloof er sterk in, dat gezonde voeding bijdraagt aan een goede ontwikkeling en groei van het kind.

Als praktijkondersteuner GGZ in een huisartsenpraktijk geef ik dagelijks adviezen over gezond leven en daar hoort ook gezonde voeding bij. Ik merk dat er steeds meer interesse is voor gezond eten voor kinderen, maar dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Je leest van alles op internet/social media maar wat is de juiste informatie?

Omdat ik daar zelf als moeder ook tegenaan liep ben ik op zoek gegaan naar betrouwbare en duidelijke informatie over voeding voor kinderen. Elke maand zal ik een stukje schrijven over voeding in de nieuwsbrief van Suusje. En hoop ik jullie te inspireren en te laten zien dat gezond eten niet moeilijk hoeft te zijn.

Je kunt me alvast volgen op instagram, daar deel ik dagelijks tips en trics over voeding voor kids via @koksuzanne.nl of kijk even op mijn website www.koksuzanne.nl voor gemakkelijke, gezonde en heerlijke recepten. Tot de volgende keer!

Groetjes, Suzanne

Meer over ons

KDV Suusje

Meer over voeding

Bekijk pagina
KDV Suusje

Plan een rondleiding

Bekijk pagina