Start persoonlijke kinderopvang.

Persoonlijke betrokkenheid karakteriseert de werkwijze van Kinderdagverblijf Suusje. Stap voor stap willen we bouwen aan een vertrouwensband tussen pedagogisch medewerksters , ouders en kinderen. Het intakegesprek vormt hierin een belangrijke schakel.

'Kinderopvang Suusje is flexibel, betrouwbaar en meedenkend. Elke keer is het een feest voor mijn zoontje om naar Suusje te gaan.'

Familie Aarts  |  Vince

Tijdens dit uitgebreide gesprek ontvang je tekst en uitleg over de opvang en de organisatie.  Ook krijg je volop de gelegenheid om je individuele wensen als ouder kenbaar maken. Deze wensen noteren we in de zogenoemde persoonlijke ontwikkeling map van je zoontje of dochtertje. Ook maak je kennis met de pedagogisch medewerksters én de mentor die voor je kind gaan zorgen. Is je keuze op Suusje gevallen? 1 maand voor de eerste opvangdag van je kind ontvang je een uitnodiging voor de intake. Ook maken we afspraken voor het wen proces.

Natuurlijk mag je als ouder in de huiskamer meekijken als je dat prettig vindt. Zie je er tegen op om je kindje weg te gaan brengen? Ook dat begrijpen we en daarom hebben we een breed wen beleid. Het gaat tenslotte om jullie kindje en we zijn nog niet gewend aan elkaar. Kom lekker bij ons een dagje meekijken samen met jullie kindje om zo ons te leren kennen en we jullie ook kunnen leren kennen. De mogelijkheden zijn breed, geef dus gerust aan waar je behoefte aan hebt tijdens het wennen.

Het allerbeste Kinderdagverblijf van Brabant zegt genoeg over onze zorg voor uw kind.