Pedagogisch Beleid: persoonlijke benadering ouder en kind

Al sinds 1998 hanteert eigenaresse Susanne Akkermans dezelfde visie. Persoonlijke benadering voor ouder en kind is kenmerkend. Kinderdagverblijf Suusje kiest daarom heel bewust voor kleinschalige kinderopvang. In onze huiskamers creëren wij met een professioneel team pedagogisch medewerkers een huiselijke sfeer met veel persoonlijke aandacht voor individuele behoeften.

Het huiskamer-concept
van Kinderdagverblijf Suusje

Bij kinderdagverblijf Suusje stellen we het kind centraal. Daarom werken we per dagdeel met 5 horizontale groepen verdeeld over onze ‘huiskamers‘. Baby’s en peuters verschillen wezenlijk van elkaar en wij vinden het belangrijk dat jouw kindje de aandacht en uitdaging krijgt die past bij de leeftijd. Met een huiselijke sfeer en veel persoonlijke aandacht voor individuele behoeften is er alle ruimte voor de ontwikkeling van je kind.

Overlap

De horizontale indeling van de groepssamenstelling, met een overlap in de leeftijden zorgt ervoor dat we veel beter kunnen inspelen op de ontwikkeling en behoeftes van jouw kind. Bovendien stimuleren leeftijdsgenootjes elkaar.

Babygroep

Mijn kind is tussen de 6 weken en 2 jaar

Peutergroep

Mijn kind is tussen de 2 en 4 jaar

Het 4-ogen principe
bij Kinderdagverblijf Suusje

Wij werken met het vierogen principe wat bij ons in de praktijk betekent dat wij altijd met 4 ogen op de groepen aanwezig zijn. Onze huiskamers zijn van elkaar gescheiden door deuren met ramen waardoor altijd zicht is op alle groepen. Met vaste medewerkers in de huiskamers bieden we een veilige en vertrouwde omgeving voor je kindje. Een beschermde omgeving waar ook jouw kind zich thuis zal voelen en zichzelf mag zijn.

Pedagogische Visie | Kinderdagverblijf Suusje

Kinderdagverblijf Suusje
In Veldhoven

Kinderdagverblijf Suusje is in 2017 en 2018 uitgeroepen tot beste kinderdagverblijf van Noord-Brabant door tevreden.nl. De gediplomeerde medewerksters van kinderopvang Suusje staan elke dag weer met volledige enthousiasme klaar om jouw kind(eren) een fijne dag te laten hebben en te leren omgaan met andere kinderen.

Recensies van andere ouders over Kinderdagverblijf Suusje

"Je hebt een top team Susanne én ik ben blij dat wij voor Kinderdagverblijf Suusje hebben gekozen"

Kim

"Zo ontroerend dat vreemden meteen zo ontzettend lief en zorgzaam met je kind omgaan."

Sabien & Tanja

"Super bedankt voor de leuke verjaardagskaart voor ons zoontje."

Rachella

“Een garantie dat je je kind(eren) zonder zorgen kunt achterlaten.”

Familie Van HoofOuders van Lois (3) en Duuk (0)

Schrijf je kind nu in bij Kinderdagverblijf Suusje Veldhoven