• Uniek wenbeleid
  • Open van 7.30 tot 18.30 uur
  • Opvang binnen huiskamers
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Gericht op ontwikkeling

Persoonlijke benadering ouder en kind

Persoonlijke benadering van ouder en kind is kenmerkend. Kinderdagverblijf Suusje kiest daarom heel bewust voor kleinschalige kinderopvang. In onze huiskamers creëren wij met een professioneel team pedagogisch medewerkers een huiselijke sfeer met veel persoonlijke aandacht voor individuele behoeften.

KDV Suusje
Pedagogische beleid:

Het huiskamer-concept van Kinderdagverblijf Suusje

Bij kinderdagverblijf Suusje stellen we het kind centraal. Daarom werken we per dagdeel met 5 horizontale groepen verdeeld over onze ‘huiskamers‘. Baby’s en peuters verschillen wezenlijk van elkaar en wij vinden het belangrijk dat jouw kind de aandacht en uitdaging krijgt die past bij de leeftijd. In een huiselijke sfeer met veel persoonlijke aandacht voor individuele behoeften is er alle ruimte voor de ontwikkeling van jouw kind.

Overlap

De horizontale indeling van de groepssamenstelling, met een overlap in de leeftijden zorgt ervoor dat we veel beter kunnen inspelen op de ontwikkeling en behoeftes van jouw kind. Bovendien stimuleren leeftijdsgenootjes elkaar.

Meer over onze huiskamers

Het 4-ogen principe bij Kinderdagverblijf Suusje

Wij werken met het vierogen principe. Dat betekent dat wij altijd met 4 ogen op de groepen aanwezig zijn. Onze huiskamers zijn van elkaar gescheiden door deuren met ramen waardoor altijd zicht is op alle groepen.

Met vaste medewerkers in de huiskamers bieden we een veilige en vertrouwde omgeving voor jouw kind. Een beschermde omgeving waar ook jouw kind zich thuis voelt en zichzelf mag zijn.

KDV Suusje

Kinderdagverblijf Suusje In Veldhoven

Kinderdagverblijf Suusje is in 2017 en 2018 uitgeroepen tot beste kinderdagverblijf van Noord-Brabant door tevreden.nl. Onze pedagogisch professionals staan iedere dag weer met veel enthousiasme klaar om jouw (kind)eren een fijne dag te bezorgen en tegelijkertijd bij te dragen aan hun ontwikkeling
KDV Suusje
KDV Suusje
KDV Suusje
KDV Suusje

Een garantie dat je je kind(eren) zonder zorgen kunt achterlaten

- Familie van Hoof

Meer over ons

KDV Suusje

Plan een rondleiding

Bekijk pagina
KDV Suusje

Maak een berekening

Bekijk pagina