Persoonlijke intake karakteriseert Kinderdagverblijf Suusje

Stap voor stap bouwen wij aan een vertrouwensband tussen pedagogisch medewerksters , ouders en kinderen. Het intakegesprek vormt hierin een belangrijke schakel. Wij nodigen je een maand voor de ingangsdatum van de opvang uit voor een intakegesprek.

Wensen kenbaar maken met een intake

Vier weken voordat de opvang van start gaat ontvangt u een uitnodiging voor het intake gesprek. Deze uitnodiging ontvangt u telefonisch of via de mail.

Tijdens dit gesprek krijg je alle uitleg over het kinderdagverblijf, het beleid, en onze huiskamers. Waarna zij je ook vragen zal stellen over jouw kindje. Je hebt alle tijd en ruimte om alles te vertellen over jouw kindje wat voor ons belangrijk is om te weten. Denk hierbij aan het voedingsschema, slaapritme, troosten, eventuele medische bijzonderheden, et cetera.

Tijdens dit uitgebreide gesprek ontvang je tekst en uitleg over de opvang en de organisatie. Er is gelegenheid om je individuele wensen als ouder kenbaar maken. Deze wensen noteren we in de zogenoemde persoonlijke ontwikkelingsmap van je kind. Je maakt kennis met de pedagogisch medewerksters én de mentor die voor je kind gaan zorgen.

Wij begrijpen dat het overdragen van de zorg van je kindje een hele stap is. Daarom bieden wij altijd de gelegenheid om mee te kijken in een van onze huiskamers. Ons wenbeleid is breed en biedt voldoende mogelijkheden om ons goed te leren kennen. Om de kwaliteit van de zorg op de groepen te kunnen waarborgen hanteren wij vaste tijden om rondleidingen en wenmomenten in te plannen in de eerste week van iedere maand tussen 9.30 en 16.00 uur.

Oudercommissie | Kinderdagverblijf Suusje

Even wennen.... dat snappen we!

Na het intake gesprek gaan we samen met jou naar de huiskamer waar jouw kindje in is geplaatst en ook stellen wij je voor aan alle pedagogische medewerksters van alle huiskamers, zodat je alle pedagogische medewerkers bij naam kent.

Je laat je kindje achter bij onbekende. Daarom hechten wij grote waarde aan het wen proces. We overleggen samen met de ouder wat de mogelijkheden zijn betreft het wennen. Het wennen vindt altijd plaats op een contract dag zodat je kindje echt een goede indruk heeft van de dag, de vaste leiding en de toekomstige vriendjes en vriendinnetjes.

Intake gesprek Kinderdagverblijf Suusje Veldhoven

Recensies van andere ouders over Kinderdagverblijf Suusje

"Je hebt een top team Susanne én ik ben blij dat wij voor Kinderdagverblijf Suusje hebben gekozen"

Kim

"Zo ontroerend dat vreemden meteen zo ontzettend lief en zorgzaam met je kind omgaan."

Sabien & Tanja

"Super bedankt voor de leuke verjaardagskaart voor ons zoontje."

Rachella

“Een garantie dat je je kind(eren) zonder zorgen kunt achterlaten.”

Familie Van HoofOuders van Lois (3) en Duuk (0)

Schrijf je kind nu in bij Kinderdagverblijf Suusje Veldhoven

Kinderdagverblijf Suusje In Veldhoven

Kinderdagverblijf Suusje is in 2017 en 2018 uitgeroepen tot beste kinderdagverblijf van Noord-Brabant door tevreden.nl. De gediplomeerde medewerksters van kinderopvang Suusje staan elke dag weer met volledige enthousiasme klaar om jouw kind(eren) een fijne dag te laten hebben en te leren omgaan met andere kinderen.