• Uniek wenbeleid
  • Open van 7.30 tot 18.30 uur
  • Opvang binnen huiskamers
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Gericht op ontwikkeling

Persoonlijke intake karakteriseert Kinderdagverblijf Suusje

Stap voor stap bouwen wij aan een vertrouwensband tussen pedagogisch medewerksters, ouders en kinderen. Het intakegesprek vormt hierin een belangrijke schakel. Wij nodigen je een maand voor de ingangsdatum van de opvang uit voor een intakegesprek.

KDV Suusje

Wensen kenbaar maken tijdens een intake

Vier weken voordat de opvang van start gaat ontvangt u een uitnodiging voor de intake. Deze uitnodiging ontvang je telefonisch of via de mail.
Tijdens dit gesprek krijg je alle uitleg over het kinderdagverblijf, het beleid en onze huiskamers. Uiteraard stellen wij ook vragen over jouw kind. Je hebt alle tijd en ruimte om alles te vertellen wat voor ons belangrijk is om te weten. Denk hierbij aan het voedingsschema, slaapritme, troosten, eventuele medische bijzonderheden, etcetera.

Tijdens dit uitgebreide gesprek ontvang je tekst en uitleg over de opvang en de organisatie. Er is gelegenheid om je individuele wensen als ouder kenbaar maken. Deze wensen noteren we in de zogenoemde persoonlijke ontwikkelingsmap van jouw kind. Je maakt kennis met de pedagogisch medewerksters én de mentor die voor je kind gaan zorgen.

Wij begrijpen dat het overdragen van de zorg van jouw kind een hele stap is. Daarom bieden wij altijd de gelegenheid om mee te kijken in een van onze huiskamers. Ons wen-beleid is breed en biedt voldoende mogelijkheden om ons goed te leren kennen. Om de kwaliteit van de zorg op de groepen te kunnen waarborgen hanteren wij vaste tijden om rondleidingen en wen-momenten in te plannen. Normaliter in de eerste week van elke maand tussen 9.30 en 16.00 uur.

Wil jij meer weten? Klik hier en voel je zo vrij om direct een rondleiding in te plannen.

Even wennen....
Dat snappen we!

Na de intake gaan we samen met jou naar de huiskamer waar jouw kind zal gaan spelen. We stellen je voor aan alle pedagogische medewerksters van alle huiskamers, zodat je alle pedagogische medewerkers bij naam kent.

Je laat jouw kind achter bij onbekende… Daarom hechten wij grote waarde aan het wen-proces. We overleggen wat de mogelijkheden zijn betreft het wennen. Het wennen vindt altijd plaats op een contract dag zodat jouw kind echt een goede indruk heeft van de dag, de vaste leiding en de toekomstige vriendjes en vriendinnetjes.

Naar het team
KDV Suusje - Anne

Meer over ons

KDV Suusje

Boek een rondleiding

Bekijk pagina
KDV Suusje

Maak een berekening

Bekijk pagina