Van zwangerschap naar kinderopvang... het gaat sneller dan je denkt!

Nu al een keuze moeten maken is niet makkelijk. Wie gaat er voor je baby zorgen? En hoe gaan ze dat doen? Is er een wachtlijst? Welke dagen kan mijn kindje komen?

Zwanger! Nu nog een kinderdagverblijf uitzoeken...

Op deze en alle andere vragen geven we je graag een antwoord tijdens een persoonlijke kennismaking.

Melanie de Locatie verantwoordelijke of Jill de administratieve ondersteuning, leidt je uitgebreid rond zodat je zelf de sfeer kan proeven en alle informatie ontvangt over de visie en het beleid van Kinderdagverblijf Suusje. Twijfel je na een rondleiding nog of onze opvang wel bij jullie past?

Wij begrijpen dat het een weloverwogen beslissing moet zijn. Wij bieden de mogelijkheid aan om samen met je kindje in onze huiskamers te komen kijken. Kies je voor onze kleinschalige en persoonlijke dagopvang dan kunnen we het wennen vorm geven. Dit bespreken we graag tijdens een intake zodat jullie een vertrouwd gevoel hebben vanaf de eerste dag.

Wat zijn de kosten voor kinderopvang
bij Kinderdagverblijf Suusje?

Kinderdagverblijf Suusje maakt gebruik van 2 soorten opvang, namelijk:

  • Standaard dagopvang
  • Peuteropvang

Via de onderstaande knop kom je bij een calculator uit waarmee je jouw maandlasten kunt berekenen!

Klacht indienen Kinderdagverblijf Suusje

Intake bij
Suusje

Natuurlijk mag je als ouder in de huiskamer meekijken als je dat prettig vindt. Zie je er tegen op om je kindje weg te gaan brengen? Ook dat begrijpen we en daarom hebben we een breed wen beleid. Het gaat tenslotte om jullie kindje en we zijn nog niet gewend aan elkaar. Kom lekker bij ons een dagje meekijken samen met jullie kindje om zo ons te leren kennen en we jullie ook kunnen leren kennen.

Voeding & Hygiene | Kinderdagverblijf Suusje

We snappen dat het even wennen is...

Het wennen voor jullie en jullie kindje, vinden wij belangrijk. Tenslotte gaan jullie, jullie kindje wegbrengen naar mensen die jullie nog helemaal niet kennen. Daarom mag u het wennen zelf inrichten, op de manier waar u zichzelf prettig bij voelt. Wij geven u minimaal vier weken de tijd en de ruimte om zelf het wennen samen met uw kindje in te delen. Het is geheel aan u hoe u het wennen vorm wenst te geven. 

Het enige wat wij als voorwaarde stellen aan het wennen, is dat u en uw kindje komen wennen op de dagdelen dat u ook gebruik gaat maken van onze opvang. Dit zodat u en uw kindje kennis kunnen maken met de vaste vertrouwde pm-ers van de eigen huiskamer en ook de kinderen die op die dagdelen in de huiskamer aanwezig zijn. 

Intake gesprek Kinderdagverblijf Suusje Veldhoven

Is er een oudercommissie bij Kinderdagverblijf Suusje?

Ja! De oudercommissie bestaat uit 4 enthousiaste, betrokken ouders die zich graag inzetten voor de belangen van pedagogisch medewerksters, ouders en kinderen. Gezamenlijk waarborgen ze de kwaliteit van Kinderdagverblijf Suusje. De oudercommissie vergadert 6 keer per jaar en geeft adviezen, vormt een aanspreekpunt en denkt actief mee in ons beleid. De commissieleden worden gekozen door de ouders van de kindjes op Kinderdagverblijf Suusje.

Recensies van andere ouders over Kinderdagverblijf Suusje

"Je hebt een top team Susanne én ik ben blij dat wij voor Kinderdagverblijf Suusje hebben gekozen"

Kim

"Zo ontroerend dat vreemden meteen zo ontzettend lief en zorgzaam met je kind omgaan."

Sabien & Tanja

"Super bedankt voor de leuke verjaardagskaart voor ons zoontje."

Rachella

“Een garantie dat je je kind(eren) zonder zorgen kunt achterlaten.”

Familie Van HoofOuders van Lois (3) en Duuk (0)

Schrijf je kind nu in bij Kinderdagverblijf Suusje Veldhoven