Hoe schrijf je je kind in bij Kinderdagverblijf Suusje?

Kies je voor Kinderdagverblijf Suusje als adres voor de kinderopvang van je zoontje of dochtertje? Schrijf je kind dan vrijblijvend in via ons online inschrijfformulier. Middels het inschrijfformulier wordt je direct ingelogd in ons ouderportaal. Na ontvangst van het inschrijfformulier, ontvang je middels het ouderportaal een bevestiging van inschrijving. Heb je nog geen rondleiding gehad of hebben we nog geen kennis gemaakt? Dan nemen we ook contact op om daarvoor een afspraak te maken.

Aanbod van plaatsing: 4 maanden voordat er een plekje vrijkomt

Als ouder wil je graag op tijd weten waar je aan toe bent. Daarom schept Kinderdagverblijf Suusje snel duidelijkheid. Na ontvangst van je aanmelding, zetten we je zoontje of dochtertje op de wachtlijst. (indien van toepassing) Minimaal 4 maanden voor de gewenste ingangsdatum ontvang je een plaatsingsvoorstel. Dat is ons streven.

'Ik vind Suus heel erg lief en ik speel graag in het keukentje in het huisje en met de andere kindjes'

Lotte (3), kind van familie Van Dijk

Ga je hiermee akkoord, dan is je kind verzekerd van een plek. 1 maand voor de eerste opvangdag maken we een afspraak voor een uitgebreid intakegesprek.

Heb je vragen over de inschrijving of de bijbehorende procedure? Lees onze plaatsingsvoorwaarden. Bel (040) 254 99 56 of mail. We geven zo snel mogelijk antwoord op je vraag.

Het allerbeste Kinderdagverblijf van Brabant zegt genoeg over onze zorg voor uw kind.