• Uniek wenbeleid
  • Open van 7.30 tot 18.30 uur
  • Opvang binnen huiskamers
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Gericht op ontwikkeling

Kijken bij kinderdagverblijf Suusje – Introductie

20 March 2023
KDV Suusje

Het is een vak apart. In de loop der jaren zijn er meer en meer eisen gesteld en regels ingevoerd. Dat maakt het tot de Kinderopvang die we nu kennen.

Er komt een heuse serie blogs over ‘kijken bij kinderdagverblijf Suusje’. Wij willen jullie graag laten weten wat onze baan nou eigenlijk inhoud. Nee, dat is niet een beetje spelen met kinderen.

Jullie kunnen gaan lezen wat we precies op een dag doen met en voor de kinderen. En dat is behoorlijk wat! Hoe het is om als Pedagogisch Medewerker de zorg en verantwoordelijkheid te dragen voor een groep kinderen. Dat een PM-er (zo korten we de functie van Pedagogisch Medewerker af) niet alleen kinderen stimuleert te ontwikkelen maar ook signaleert als er iets zijn mocht. Denk bv. aan moeilijker (leren) lopen omdat een voet ietwat scheef staat. Dat onduidelijk praten kan komen omdat een kind toch wel vaak oorpijn heeft. Als je het niet goed kan horen dan kan je het ook niet overnemen.

KDV Suusje

Ook nemen we jullie mee in het eisenpakket van de GGD. Want waar moet de Kinderopvang toch allemaal aan voldoen? En waarom?
Delen we waar een PM-er op getoetst wordt. Leggen we het ‘kind-volgsysteem’ uit. Stippen we het Mentorschap aan.

Best wel wat, hé?!
Wij zijn professionals op het gebied van kinderen. Wij weten hoe het zit met de ontwikkeling op lichamelijk en sociaal-emotioneel gebied. We kunnen jullie ook adviseren hoe een eetschema op maat te maken. Wij kennen ‘onze kinderen’ namelijk heel goed!
We zijn heel trots dat de Kinderopvang VEEL meer is én VEEL meer biedt dan jullie denken!

Nieuwsgierig?

Houd dan onze blogs ‘Kijkje in de Keuken van de Kinderopvang’ in de peiling.

Meer over Ons

KDV Suusje

Meer over de opvang

Bekijk pagina
KDV Suusje

Plan een rondleiding

Bekijk pagina