Inschrijven bij
Kinderdagverblijf Suusje

Kom gezellig langs om ons kinderdagverblijf te leren kennen. Wij maken graag een afspraak om je alles te laten zien en je antwoord te geven op al je vragen. Hopelijk tot snel.

Inschrijven

Hoe maak ik een afspraak voor
een rondleiding bij Kinderdagverblijf Suusje?

Wij laten graag en vol trots ons huisje aan jullie zien, wil je graag een kijkje komen nemen in ons huisje? We leiden je graag uitgebreid rond, zodat je zelf de sfeer kan proeven en alle informatie ontvangt over de visie en het beleid van Kinderdagverblijf Suusje.

Inschrijven bij Kinderdagverblijf Suusje in Veldhoven

De inschrijfprocedure

Kies je voor Kinderdagverblijf Suusje als adres voor de kinderopvang van je zoontje of dochtertje? Schrijf je kind dan vrijblijvend in via ons online inschrijfformulier, middels bovenstaand inschrijfknop. Heb je nog geen rondleiding gehad of hebben we nog geen kennis gemaakt? Dan nemen we ook contact op om daarvoor een afspraak te maken.

Aanbod van plaatsing: 4 maanden voordat er een plekje vrijkomt

Als ouder wil je graag op tijd weten waar je aan toe bent. Daarom schept Kinderdagverblijf Suusje snel duidelijkheid. Door de overvolle kinderdagverblijven in Nederland is er veel vraag naar kinderopvang. Daarom hanteren wij bij Kinderdagverblijf Suusje een eerlijke wachtlijst. Na ontvangst van je aanmelding, zetten we je zoontje of dochtertje op de wachtlijst (indien van toepassing). Minimaal 4 maanden voor de gewenste ingangsdatum ontvang je een plaatsingsvoorstel. Dat is ons streven.

Ga je hiermee akkoord, dan is je kind verzekerd van een plek. 1 maand voor de eerste opvang dag maken we een afspraak voor een uitgebreid intakegesprek.

Inschrijven bij Kinderdagverblijf Suusje in Veldhoven
Klacht indienen Kinderdagverblijf Suusje

Wat zijn de kosten van kinderopvang
bij Suusje in Veldhoven?

Kinderdagverblijf Suusje gebruik van 2 soorten opvang, namelijk:

  • Standaard dagopvang
  • Peuteropvang

Via de onderstaande knop kom je bij een calculator uit waarmee je jouw maandlasten kunt berekenen!

Een team volledig ingericht op
Verschillende ‘Huiskamers’

Bij kinderdagverblijf Suusje kies je voor betrokkenheid en continuïteit in de opvang van je kind. De zorg voor jouw kind in handen van een professioneel opgeleid team van pedagogisch medewerksters die werken op vaste dagen en in vaste huiskamers. Zo heeft jouw kind dus altijd te maken met een bekend gezicht en bouwen we een vertrouwensband om de continuïteit te behalen die bij Suusje zo belangrijk is.

Lees wat andere ouders over
Kinderdagverblijf Suusje schrijven

Kinderdagverblijf Suusje is in 2017 en 2018 uitgeroepen tot beste kinderdagverblijf van Noord-Brabant door tevreden.nl. Op onder andere tevreden.nl, onze Facebook-pagina en Google Reviews vind je verschillende ervaringen van andere ouders of/en verzorgers!