Schrijf je zoontje of dochtertje op tijd in.

Is er op korte termijn wel of geen plekje beschikbaar in één van onze huiskamers,  de 4 groepen? Wat gebeurt er als je kind op de wachtlijst terecht komt? En wat zijn de kosten van kinderopvang per kind of per dagdeel? Wat zijn de mogelijkheden van kinderopvang bij kinderdagverblijf Suusje? Wij bieden flexibele dagopvang, standaard dagopvang én peuteropvang (vergelijkbaar met de oude peuterspeelzaal). Wil je hier meer over weten schroom niet om ons te bellen en wij leggen graag alle verschillende opvang mogelijkheden aan je uit.

Je kunt ten alle tijde kosteloos én geheel vrijblijvend inschrijven.

De wachtlijst is gevoelig voor veranderingen en kan per maand veranderen, vraag daarom altijd even voor de zekerheid naar de actuele plaatsingsmogelijkheden zodat hier geen misverstanden over ontstaan.

Wij laten graag en vol trots ons huisje aan jullie zien, wil je graag een kijkje komen nemen in ons huisje? De eerste week van de maand bieden wij (alleen op afspraak) mogelijkheden voor rondleidingen in ons huisje, tussen 9.30 en 11.30 uur en tussen 14.30 en 16.00 uur. Ook dit is een bewuste keuze vanuit ons, want wij vinden het enorm belangrijk dat er binnen de huiskamers rust is voor de kindjes én ons team. Ook willen wij voldoende tijd blijven behouden om te investeren in de kwaliteit van onze opvang voor alle kindjes. Wij vertrouwen op jullie begrip hierin.

Willen jullie graag een afspraak voor een rondleiding maken? Stuur dan even een mailtje naar Susanne en zij zal in overleg met jullie voorkeuren een afspraak in de eerste week van de maand voor jullie inplannen.

info@kdvsuusje.nl

'Heel gezellig, lekker knutselen, knuffelen en spelen met de leidsters en de andere kindjes '

Annelies en Mark de Wit, ouders van Julia de Wit (19 maanden)

Om hier snel duidelijkheid over te geven, hanteert Kinderdagverblijf Suusje een heldere inschrijfprocedure. Blijven je vragen onbeantwoord? Schroom dan niet om te bellen (040 254 99 56) of te mailen.

Het allerbeste Kinderdagverblijf van Brabant zegt genoeg over onze zorg voor uw kind.