• Uniek wenbeleid
  • Open van 7.30 tot 18.30 uur
  • Opvang binnen huiskamers
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Gericht op ontwikkeling

Blogs

Spelletjes voor buiten

25 March 2024

Wie weet gaan jullie lekker kamperen. Misschien genieten jullie van een relaxte ‘Staycation’. Wat er ook op de planning staat deze aankomende meivakantie… het is altijd fijn het kroost te laten spelen. We hebben wat ideeën verzameld als alternatief mocht badminton, voetballen of zwemmen even niet meer leuk zijn.

Lees bericht

kinderopvangtoeslag

5 February 2024
Lees bericht

Kijken in de kinderopvang bij KDV Suusje – Kinderen met een achterstand of extra behoeften

16 October 2023

Laten we beginnen met het feit dat in principe elk kind mag komen spelen bij de Kinderopvang. Wat fijn al die extra ogen en zorg voor de kinderen binnen de Kinderopvang. Ze zijn in goede en deskundige handen.

Lees bericht

Lekker en toch gezond!

12 September 2023

De één gruwelt van spruiten, de ander trekt de neus op zodra de bloemkool wordt opgeschept. Er zijn een aantal gerechten/snacks die bijna iedereen lust. We hebben voor jullie gezonde(re) varianten op een rijtje gezet.

Lees bericht

Kijken in de kinderopvang bij KDV Suusje – Voeding en Hygiëne

14 August 2023

Het aanleveren, bereiden en bewaren van voeding kent strenge voorwaarden. Dat maakt meteen duidelijk waarom er verzocht wordt alles ingevroren of vacuüm verpakt én afgepast mee te nemen. Om een compleet beeld te schetsen presenteren we het Protocol Voeding & Hygiëne.

Lees bericht

Kijken in de kinderopvang bij KDV Suusje – Mentorschap

10 July 2023

Zoals al eerder is aangegeven is de Kinderopvang als branche evenzo in ontwikkeling als de kinderen die er spelen.
Zo is in 2018 het Mentorschap ingevoerd. Het gevolg van de inwerkingtreding van de Wet Innovatie en Kwaliteit (IKK) in de Kinderopvang. Een extra oogje in het zeil en een aanspreekpunt. Alle leidsters hebben een aantal kinderen onder hun hoede.

Lees bericht
Loading blogs...