• Uniek wenbeleid
  • Open van 7.30 tot 18.30 uur
  • Opvang binnen huiskamers
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Gericht op ontwikkeling

Blogs

Waarom je jouw baby niet in de zithouding moet zetten

6 May 2024

We zien het zo vaak en kunnen het niet vaak genoeg zeggen; Zet je baby niet in de zithouding wanneer hij/zij nog niet zelfstandig tot zithouding kan komen!

Lees bericht

Spelletjes voor buiten

25 March 2024

Wie weet gaan jullie lekker kamperen. Misschien genieten jullie van een relaxte ‘Staycation’. Wat er ook op de planning staat deze aankomende meivakantie… het is altijd fijn het kroost te laten spelen. We hebben wat ideeën verzameld als alternatief mocht badminton, voetballen of zwemmen even niet meer leuk zijn.

Lees bericht

kinderopvangtoeslag

5 February 2024
Lees bericht

Kijken in de kinderopvang bij KDV Suusje – Kinderen met een achterstand of extra behoeften

16 October 2023

Laten we beginnen met het feit dat in principe elk kind mag komen spelen bij de Kinderopvang. Wat fijn al die extra ogen en zorg voor de kinderen binnen de Kinderopvang. Ze zijn in goede en deskundige handen.

Lees bericht

Lekker en toch gezond!

12 September 2023

De één gruwelt van spruiten, de ander trekt de neus op zodra de bloemkool wordt opgeschept. Er zijn een aantal gerechten/snacks die bijna iedereen lust. We hebben voor jullie gezonde(re) varianten op een rijtje gezet.

Lees bericht

Kijken in de kinderopvang bij KDV Suusje – Voeding en Hygiëne

14 August 2023

Het aanleveren, bereiden en bewaren van voeding kent strenge voorwaarden. Dat maakt meteen duidelijk waarom er verzocht wordt alles ingevroren of vacuüm verpakt én afgepast mee te nemen. Om een compleet beeld te schetsen presenteren we het Protocol Voeding & Hygiëne.

Lees bericht
Loading blogs...