• Uniek wenbeleid
  • Open van 7.30 tot 18.30 uur
  • Opvang binnen huiskamers
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Gericht op ontwikkeling

Blogs

Kijken bij kinderdagverblijf Suusje – Introductie

20 March 2023

Er komt een heuse serie blogs over ‘kijken bij kinderdagverblijf Suusje’. Wij willen jullie graag laten weten wat onze baan nou eigenlijk inhoud.
Nee, dat is niet een beetje spelen met kinderen.

Lees bericht

Puur de natuur

27 February 2023

Heerlijk de lente, we gaan massaal met zijn alle lekker naar buiten en genieten van de bossen. De bossen die vol staan met Eiken- en Dennenprocessierupsen.

Lees bericht

Slaapprobleem

30 January 2023

Bij kleine kinderen staat voorop dat er aan de slaapbehoefte moet worden voldaan. Het is dus belangrijk dat je kind voldoende uren slaap krijgt per 24 uur. Het slaapritme is echter nog beduidend anders dan bij volwassenen. Niet zelden heb jij als ouder last van het verbrokkelde slaappatroon van je kind, maar maakt je kind wel gewoon genoeg slaapuurtjes. Dan is het “slaapprobleem” dus eigenlijk van jou als ouder

Lees bericht

Vervolg blog; Knutselen met je baby voor Kerstmis

11 December 2022

Hoe leuk is het om je baby te zien genieten van nieuwe voorwerpen en structuren. Er is zo ontzettend veel te ontdekken. Voor een baby is het goed om de verschillende materialen te ontdekken. Denk hierbij aan verf, plakken met papier of met watjes en met scheerschuim spelen. Laat je baby lekker ontdekken en ervaren.

Lees bericht

Knutselen met je baby voor Sinterklaas

13 November 2022

Hoe leuk is het om met kinderen te gaan knutselen. Met grotere kinderen kan je alle kanten op om iets te maken. Je kan verven, plakken, tekenen met klei spelen, knippen en de ramen versieren. De keuze is groot!

Lees bericht

Een moestuinen maken in de herfst

22 September 2022

Lijkt het jou ook zo leuk om een eigen moestuin te hebben in de tuin? Als je de groenten uit je eigen tuin kunt halen, weet je altijd zeker dat ze vers zijn! De meeste mensen denken dat je een moestuin zaaien in het voorjaar moet doen. Voor veel soorten groenten en fruit geldt inderdaad dat je ze het best in de lente kunt zaaien.

Lees bericht
Loading blogs...