• Uniek wenbeleid
  • Open van 7.30 tot 18.30 uur
  • Opvang binnen huiskamers
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Gericht op ontwikkeling
KDV Suusje

Wisselwerking met ouders in het belang van het kind

Wij begrijpen dat het een weloverwogen beslissing is. Daarom bieden wij de mogelijkheid aan om samen met jouw kind in onze huiskamers te komen kijken.

Kies je voor onze kleinschalige en persoonlijke dagopvang dan kunnen we het wennen vorm geven. Dit bespreken we graag tijdens een intake zodat jullie een vertrouwd gevoel hebben vanaf de eerste dag.

Zwanger

Van zwangerschap naar kinderopvangā€¦ het gaat sneller dan je denkt. Nu al een keuze moeten maken is niet makkelijk. Wie gaat er voor je baby zorgen? En hoe gaan ze dat doen? Is er een wachtlijst? Welke dagen kan mijn kindje komen?

Boek een vrijblijvende rondleiding. We ondersteunen je en beantwoorden alle vragen.

Boek een rondleiding
KDV Suusje
KDV Suusje

Wat zijn de kosten voor kinderopvang bij Kinderdagverblijf Suusje?

Via de onderstaande knop kom je bij een calculator uit waarmee je jouw maandlasten kunt berekenen!

Nu naar de calculator

KDV Suusje

Het Team

Kinderdagverblijf Suusje is in 2017 en 2018 uitgeroepen tot beste kinderdagverblijf van Noord-Brabant door tevreden.nl. De gediplomeerde medewerksters van kinderopvang Suusje staan elke dag weer met volledige enthousiasme klaar om jouw kind(eren) voor een fijne dag en tegelijkertijd leren ze omgaan met andere kinderen.

Ontmoet het team

KDV Suusje

Intake bij Suusje

Wij begrijpen dat het overdragen van de zorg van je kindje een hele stap is. Daarom bieden wij altijd de gelegenheid om mee te kijken in een van onze huiskamers. Ons wen-beleid is breed en biedt voldoende mogelijkheden om ons goed te leren kennen.

Lees hier meer

Is er een oudercommissie bij Kinderdagverblijf Suusje?

Ja! De oudercommissie bestaat uit 4 enthousiaste, betrokken ouders die zich graag inzetten voor de belangen van pedagogisch medewerksters, ouders en kinderen. Gezamenlijk waarborgen ze de kwaliteit van Kinderdagverblijf Suusje.

De oudercommissie vergadert 6 keer per jaar en geeft adviezen, vormt een aanspreekpunt en denkt actief mee in ons beleid. De commissieleden worden gekozen door de ouders van de kinderen op Kinderdagverblijf Suusje.

Onze oudercommissie

Bart van der Staak - Oudercommissie

Bart

OC - KDV Suusje - Iosifina

Isosifina

OC KDV Suusje - Lindsey

Lindsey

Debbie Hertogs - Oudercommissie

Debbie

Een klacht

Natuurlijk doen wij ons uiterste best om de kwaliteit van onze zorg en persoonlijke aandacht op alle vlakken te waarborgen. In het belang van het kind is een open en eerlijke communicatie van groot belang. Bespreek de situatie met de pedagogisch medewerker of rechtstreeks met Melanie, onze locatie verantwoordelijke.

In het belang van je kind is open- en eerlijkheid van groot belang

 

Indien we er samen niet uit komen dien je de klacht in bij de interne klachtencommissie van Kinderdagverblijf Suusje. Mocht deze stap je niet helpen om de klacht naar tevredenheid op te lossen of wil je de situatie niet intern bespreken, dan kun je contact opnemen met de onafhankelijke klachtenkamer kinderopvang.

 

Download intern klachtenreglement
KDV Suusje

Meer over ons

KDV Suusje

Boek een rondleiding

Bekijk pagina
KDV Suusje

Meer over voeding en Hygiene

Bekijk pagina