Jouw kind in het middelpunt

Bij kinderdagverblijf Suusje stellen we het kind centraal. Daarom werken we per dagdeel met 5 horizontale groepen verdeeld over onze huiskamers. Baby’s en peuters verschillen wezenlijk van elkaar en wij vinden het belangrijk dat jouw kindje de aandacht en uitdaging krijgt die past bij de leeftijd.

We houden de ontwikkelingen van jouw kind nauwkeurig in de gaten

De ontwikkeling van jouw kind is iets dat je het liefst niet wilt missen, daar zijn we ons bewust van. Hiervoor hebben we bij Kinderdagverblijf Suusje een ontwikkelingsmap met o.a. evaluatie- en observatieverslagen, en de knutselwerkjes die je kind maakt. Dit is mogelijk door onze kleinschalige en persoonlijke kinderopvang.

Pedagogische Visie | Kinderdagverblijf Suusje

Het huiskamer-concept
van Kinderdagverblijf Suusje

In onze huiskamers creëren wij met een professioneel team pedagogisch medewerkers een huiselijke sfeer met veel persoonlijke aandacht voor individuele behoeften en alle ruimte voor de ontwikkeling van je kind. Zo voelen onze huiskamers als een beschermde omgeving waar ook jouw kind zich thuis zal voelen en zichzelf mag zijn. Door vaste medewerkers in iedere huiskamer te gebruiken, bieden we een veilige en vertrouwde omgeving voor je kindje. 

Babygroep

Mijn kind is 0, 1 of 2 jaar

Peutergroep

Mijn kind is 3 of 4 jaar

Kinderdagverblijf Suusje
In Veldhoven

Kinderdagverblijf Suusje is in 2017 en 2018 uitgeroepen tot beste kinderdagverblijf van Noord-Brabant door tevreden.nl. De gediplomeerde medewerksters van kinderopvang Suusje staan elke dag weer met volledige enthousiasme klaar om jouw kind(eren) een fijne dag te laten hebben en te leren omgaan met andere kinderen.

Recensies van andere ouders over Kinderdagverblijf Suusje

"Je hebt een top team Susanne én ik ben blij dat wij voor Kinderdagverblijf Suusje hebben gekozen"

Kim

"Zo ontroerend dat vreemden meteen zo ontzettend lief en zorgzaam met je kind omgaan."

Sabien & Tanja

"Super bedankt voor de leuke verjaardagskaart voor ons zoontje."

Rachella

“Een garantie dat je je kind(eren) zonder zorgen kunt achterlaten.”

Familie Van HoofOuders van Lois (3) en Duuk (0)

Schrijf je kind nu in bij Kinderdagverblijf Suusje Veldhoven