• Uniek wenbeleid
  • Open van 7.30 tot 18.30 uur
  • Opvang binnen huiskamers
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Gericht op ontwikkeling

Jouw kind in het middelpunt

Bij kinderdagverblijf Suusje staat het kind centraal. Daarom werken we met 5 horizontale groepen verdeeld over onze huiskamers. Baby’s en peuters verschillen wezenlijk van elkaar en wij vinden het belangrijk dat jouw kind de aandacht en uitdaging krijgt die past bij de leeftijd.

KDV Suusje

We houden de ontwikkelingen van jouw kind nauwkeurig in de gaten

De ontwikkeling van jouw kind is iets dat je het liefst niet wilt missen, daar zijn we ons bewust van. Hiervoor hebben we bij Kinderdagverblijf Suusje een ontwikkelingsmap met o.a. evaluatie- en observatieverslagen én de knutselwerkjes die jouw kind maakt. Dit is mogelijk door onze kleinschalige en persoonlijke kinderopvang.

Meer over de ontwikkeling

KDV Suusje

Het huiskamer-concept van Kinderdagverblijf Suusje

In onze huiskamers creëren wij met een professioneel team pedagogisch medewerkers een huiselijke sfeer. Zo bieden wij veel persoonlijke aandacht voor individuele behoeften en alle ruimte voor de ontwikkeling van jouw kind. Onze huiskamers zijn een beschermde omgeving waar ook jouw kind zich thuis zal voelen en zichzelf mag zijn. De vaste bezetting medewerkers in iedere huiskamer maken dat het een veilige en vertrouwde omgeving is voor jouw kind.

Meer over onze huiskamers

Kinderdagverblijf Suusje In Veldhoven

Kinderdagverblijf Suusje is in 2017 en 2018 uitgeroepen tot beste kinderdagverblijf van Noord-Brabant door tevreden.nl. De gediplomeerde medewerksters van kinderopvang Suusje staan elke dag weer met volledige enthousiasme klaar om jouw kind(eren) voor een fijne dag en tegelijkertijd leren ze omgaan met andere kinderen.

KDV Suusje
KDV Suusje
KDV Suusje
KDV Suusje

Meer over ons

KDV Suusje

Plan een rondleiding

Bekijk pagina
KDV Suusje

Maak een berekening

Bekijk pagina