Het team van Suusje

Bij kinderdagverblijf Suusje kies je voor betrokkenheid en continuïteit in de opvang van je kind. De zorg voor jouw kind in handen van een professioneel opgeleid team van pedagogisch medewerksters. Zij geven handen en voeten aan de visie en het pedagogische beleid. Dit beleid is het fundament voor het functioneren van de huiskamers en het team.

De medewerksters van
Kinderdagverblijf Suusje

Als één term ons samenvat, is het wel betrokkenheid. Bij het kinderdagverblijf, bij de ouders en vooral bij de kinderen. Want persoonlijke aandacht en individuele ontplooiing binnen groepsverband staan hoog in het vaandel. Wij geven met liefde een gevoel van thuis komen.

Jill

Huiskamer Toosje

Marly

Huiskamer Toosje

Angelia

Huiskamer Toosje

Patricia

Huiskamer Toosje

Mariëlle

Huiskamer Toosje

Anne

Huiskamer Suusje

Tanisha

Huiskamer Suusje

Miriam

Huiskamer Suusje

Kim

Huiskamer Suusje

Daniëlle

Huiskamer Keesje

Kelly

Huiskamer Keesje

Arantxa

Huiskamer Keesje

Marieke

Huiskamer Baasje

Saskia

Huiskamer Baasje

Mirre

Huiskamer Baasje

Melanie

Locatie verantwoordelijke

Ik ben Susanne Akkermans
eigenaresse van Kinderdagverblijf Suusje

Mijn naam is Susanne Akkermans. 45 jaar, moeder van drie kids hard op weg naar volwassen zijn. Een dochter van 20 en twee jongens van 17 jaar. Sinds 1998 eigenaresse van Kinderdagverblijf Suusje.

Ik wist al vanaf jonge leeftijd wat ik wilde: een kinderdagverblijf. Een plek waar kindjes zich thuis voelen – veilig en vertrouwd. Een beschermde omgeving waar ze gehoord, gezien en begrepen worden. Persoonlijk; dat ouders weten wie er voor hun kleintje zorgt, samen afstemmen wat een kindje nodig heeft. Mijn missie was duidelijk: persoonlijk, kleinschalig, continuïteit en horizontale groepen.

In onze huiskamers staan de kinderen centraal. Aandacht en ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Met een vast team opgeleide pedagogisch medewerkers. Wat mij na 21 jaar nog steeds motiveert zijn natuurlijk de kindjes maar zeker ook mijn team. Hoe zij mijn missie en werkwijze in de dagelijkse pratijk uitvoeren en waarborgen is bijzonder.

Tevreden ouders, blije kindjes en enthousiaste teamleden. Het maakt mij dagelijks trots. Vol humor, creativiteit en mijn sensitieve karakter heb ik een coachende en sturende rol. Zelf ben ik inmiddels gediplomeerd kinderopvangcoach, kinder- en opvoedcoach. Het beste uit jezelf en je team halen. Steeds de kwaliteit waarborgen en blijven ontwikkelen.

Wij streven naar de beste opvang, altijd!

Mijn Anekdote
Tijdens de rondleidingen van nieuwsgierige ouders (in spé) heb ik mijn eigen assistenten. Peuters die mij “helpen”, vragen stellen en vooral willen weten “wie is dat Suusje?” De puurheid van kinderen is uniek, het open karakter, de nieuwsgierigheid en de eerlijkheid. Ik hou er zo van!

Een professioneel opgeleid team
van pedagogische medewerksters

Alle medewerkers beschikken over de volgende vaardigheden;

  • sensitieve responsiviteit
  • respect voor autonomie
  • structureren en grenzen stellen
  • praten en uitleggen
  • ontwikkelingsstimulering
  • begeleiden van interactie

Alle pedagogisch medewerksters werken op vaste dagen en in vaste huiskamers. Je kind heeft dus altijd te maken met een bekend gezicht. Zo bouwen we een vertrouwensband om de continuïteit te behalen die bij Suusje zo belangrijk is.

Continuïteit in de opvang.
Een 'must' bij Suusje

Het team van Kinderdagverblijf Suusje is gepokt en gemazeld in de kinderopvang. Sommige pedagogisch medewerksters werken al sinds 1999 bij ons. Dat zegt veel over de sfeer, de arbeidsvreugde en de interactie met kinderen, collega’s en ouders. De kwaliteit van onze opvang wordt gewaarborgd door wekelijks overleg, videotraining op de huiskamers, teambespreking, functioneringsgesprekken en pedagogische coaching op de werkvloer.

Recensies van andere ouders over Kinderdagverblijf Suusje

"Je hebt een top team Susanne én ik ben blij dat wij voor Kinderdagverblijf Suusje hebben gekozen"

Kim

"Zo ontroerend dat vreemden meteen zo ontzettend lief en zorgzaam met je kind omgaan."

Sabien & Tanja

"Super bedankt voor de leuke verjaardagskaart voor ons zoontje."

Rachella

“Een garantie dat je je kind(eren) zonder zorgen kunt achterlaten.”

Familie Van HoofOuders van Lois (3) en Duuk (0)

Schrijf je kind nu in bij Kinderdagverblijf Suusje Veldhoven