• Uniek wenbeleid
  • Open van 7.30 tot 18.30 uur
  • Opvang binnen huiskamers
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Gericht op ontwikkeling
Melanie - KDV Suusje
Plan een Rondleiding

Bij kinderopvang Suusje

Hallo ik ben Melanie, Ik ben de trotse locatie verantwoordelijke van kinderdagverblijf Suusje. Je kunt op deze pagina een rondleiding inplannen. Ik verwelkom je graag op onze locatie om persoonlijk kennis te kunnen maken en meer uitleg te kunnen geven over onze visie en werkwijze.

Bij kinderdagverblijf Suusje kies je voor betrokkenheid en continuïteit in de opvang van je kind. De zorg voor jouw kind in handen van een professioneel opgeleid team van pedagogisch medewerksters. Zij geven handen en voeten aan de visie en het pedagogische beleid. Dit beleid is het fundament voor de werking van de huiskamers en het team.

Hopelijk tot snel!

Liefs Melanie

Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op.

Rondleiding / take a tour

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Impressie van ons Kinderdagverblijf

KDV Suusje
KDV Suusje
KDV Suusje
KDV Suusje

Ik vind KDV Suusje een heel fijne opvang. Er is oog voor ieder kind en ook voor iedere ouder. Fijn persoonlijk contact en de juffen zijn top! Wij laten onze zoon altijd met een grote glimlach achter en halen hem ook altijd vrolijk op. Er wordt goed geluisterd naar persoonlijke wensen en alles gaat in overleg wat wij als heel prettig ervaren.

- Marcella
KDV Suusje
Wat kost kinderopvang écht?

Zou jij graag eerst willen weten wat kinderopvang kost? Wij helpen graag bij het maken van een berekening. Want dit verschilt écht per huishouden. De overheid investeert veel om het betaalbaar te houden. Wist je dat de subsidies voor de kinderopvang soms op kunnen lopen tot wel 95%.

Vul onderstaand formulier in en binnen 24 uur versturen wij een vrijblijvende gepersonaliseerde berekening toe. (met uitzondering van weekenden)

Wat kost kinderopvang

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ik wil naar....

Baby

Babygroep

De babygroepen (6 weken tot 2 jaar)
Peuter

Peutergroep

De Peutergroepen (2 tot 4 jaar)