Als ouder blijf je natuurlijk graag op de hoogte van de ontwikkeling van jouw kind.

Hoe ontwikkelt je kind zich individueel en in groepsverband? Voelt het zich prettig, veilig en vertrouwd?

Ontwikkelingsmap

Wij leggen deze ontwikkelingen vast in onze digitale omgeving van Niokids. Hier kun je 24uur per dag bij alle observaties van jouw kindje en bevat persoonlijke gegevens, evaluatie- en observatieverslagen. Onze pedagogisch medewerkers nemen niet alleen de zorgtaak waar. Zij observeren je kind om aanpassingen te kunnen doorvoeren indien dat nodig is. Door dit volgsysteem signaleren we tijdig de individuele behoeften van je kind. We kunnen daar snel op inspelen. Wat prettig is voor zowel het kind als voor jou als ouder.

Intake gesprek Kinderdagverblijf Suusje Veldhoven

Zicht op persoonlijke ontwikkeling
door evaluaties

  • 3 maanden: samen met de mentor van jullie kindje bespreek je de opvang en voortgang van je kind.Dat gebeurt aan de hand van een evaluatieverslag en het ontwikkelingsvolgsysteem. Het verslag wordt tijdens het gesprek aangevuld met ervaringen en opmerkingen die je zelf als ouder hebt.
  • Doorstroom: voor de overgang naar een andere groep bespreek je samen met de vaste mentor én de nieuwe mentor van je kindje het dagritme, ontwikkeling en bijzonderheden. Tijdstip is afhankelijk van de ontwikkeling van je kind (rond de twee jaar).
  • Peuterestafette: Wanneer je kindje 3 1/2 jaar is ontvang je een uitnodiging van de mentor van je kindje voor het peuterestafette gesprek. Tijdens dit gesprek wordt de ontwikkeling van je kindje geëvalueerd en in kaart gebracht. Het verslag wordt met jullie toestemming naar de basisschool verzonden om de school voor te bereiden op de komst van jouw kleuter. Indien gewenst dragen wij zorg voor een warme overdracht naar de basisschool, oftewel een persoonlijke toelichting op het verslag. Als je kind naar de peutergroep gaat, ontvang je hierover informatie.

Tijdens de dagelijkse overdracht nemen onze pedagogisch medewerksters uitgebreid tijd voor persoonlijke uitwisseling van informatie. Dit sterkt de vertrouwensband die we bij Kinderdagverblijf Suusje zo belangrijk vinden. Jouw ervaringen, ideeën en meningen stellen we op prijs.

Ouders | Kinderdagverblijf Suusje

Leer elkaar beter kennen
met koffieochtenden

Iedere eerste week van de maand staat er een koffieochtend op het programma. Tijdens deze ochtend trakteren we ouders op een kopje koffie of thee. Het is een ideaal moment om je kind te observeren, om ervaringen uit te wisselen met andere ouders en om elkaar beter te leren kennen. Hoe leuk is dat voor jouw kindje als papa of mama op de koffie komen bij de juf?!

Klacht indienen Kinderdagverblijf Suusje

Recensies van andere ouders over Kinderdagverblijf Suusje

"Je hebt een top team Susanne én ik ben blij dat wij voor Kinderdagverblijf Suusje hebben gekozen"

Kim

"Zo ontroerend dat vreemden meteen zo ontzettend lief en zorgzaam met je kind omgaan."

Sabien & Tanja

"Super bedankt voor de leuke verjaardagskaart voor ons zoontje."

Rachella

“Een garantie dat je je kind(eren) zonder zorgen kunt achterlaten.”

Familie Van HoofOuders van Lois (3) en Duuk (0)

Schrijf je kind nu in bij Kinderdagverblijf Suusje Veldhoven