• Uniek wenbeleid
  • Open van 7.30 tot 18.30 uur
  • Opvang binnen huiskamers
  • Regio Veldhoven e.o.
  • Gericht op ontwikkeling

Voeding en hygiëne als belangrijkste ingrediënt

Voeding als een belangrijke, gezamenlijke activiteit: ’s morgens fruit, tussen de middag boterhammen en ’s middags water of sap met een koekje, groentesnack of een cracker. Vanzelfsprekend wassen de kinderen hun handen voordat ze aan tafel gaan.

Zo leren ze het belang van een goede hygiëne.

KDV Suusje

Voeding

Lunch, vers fruit, koekjes, drinken en luiers zijn bij de prijs van onze kinderopvang inbegrepen. Eventuele fles- of borstvoeding, dieetvoeding of groentepotjes dien je zelf te verzorgen. Onze pedagogisch medewerksters bereiden babyvoeding met grote zorg.

Wil je als moeder graag borstvoeding komen geven? Dat is geen probleem: bespreek het tijdens de intake zodat we er van op de hoogte zijn!

Hygiëne

In alle huiskamers is hygiëne bij verzorging en voeding essentieel. Wij werken volgens het veiligheids- en gezondheidsbeleid dat actueel getoetst wordt door het team en bijgesteld aan de hand van de wetgeving IKK. De pedagogisch medewerksters zorgen dagelijks voor een hygiënische omgeving en werkwijze. Persoonlijke verzorging van onze medewerkers is een vereiste.

De kinderen dragen géén schoenen binnen de huiskamers en voor ouders zijn er overschoenen beschikbaar bij het betreden van de huiskamers. Het kinderdagverblijf wordt dagelijks schoongemaakt door onze interieurverzorger. Alle richtlijnen zijn vastgelegd. Deze ontvang je bij de inschrijving van jouw kind of is op te vragen bij de directie.

Naar onze Huiskamers
KDV Suusje

Meer over ons

KDV Suusje

Plan een rondleiding

Bekijk pagina
KDV Suusje

Meer over de ontwikkeling van mijn kind

Bekijk pagina