Voeding en hygiëne als belangrijkste ingrediënt

Voeding is een belangrijke, gezamenlijke activiteit: ’s morgens fruit, tussen de middag boterhammen en ’s middags water of sap met een koekje, groentesnack of een cracker. Vanzelfsprekend wassen de kinderen hun handjes voordat ze aan tafel gaan. Zo leren ze het belang van een goede hygiëne.

Voeding

Lunch, vers fruit, koekjes, drinken en luiers zijn bij de prijs voor de kinderopvang inbegrepen. Eventuele fles- of borstvoeding, dieetvoeding of groentepotjes dien je zelf te verzorgen. Onze pedagogisch medewerksters bereiden babyvoeding met grote zorg. Wil je als moeder graag borstvoeding komen geven? Dat is geen probleem: bespreek het tijdens de intake zodat we er van op de hoogte zijn!

Voeding & Hygiene | Kinderdagverblijf Suusje

Hygiëne

In alle huiskamers is hygiëne bij verzorging en voeding essentieel. Wij werken volgens het veiligheids- en gezondheidsbeleid wat actueel getoetst wordt door het team en bijgesteld aan de hand van de wetgeving IKK. De pedagogisch medewerksters zorgen dagelijks voor een hygiënische omgeving en werkwijze. Persoonlijke verzorging van onze medewerkers is een vereiste. De kinderen dragen slofjes in de huiskamers en er zijn overschoenen voor de ouders beschikbaar bij het betreden van de huiskamers. Het kinderdagverblijf wordt dagelijks schoongemaakt door onze interieurverzorger. Alle richtlijnen zijn vastgelegd. Deze ontvangt u bij de inschrijving van uw kind of kunt u opvragen bij de directie.

Voeding & Hygiene | Kinderdagverblijf Suusje

Recensies van andere ouders over Kinderdagverblijf Suusje

"Je hebt een top team Susanne én ik ben blij dat wij voor Kinderdagverblijf Suusje hebben gekozen"

Kim

"Zo ontroerend dat vreemden meteen zo ontzettend lief en zorgzaam met je kind omgaan."

Sabien & Tanja

"Super bedankt voor de leuke verjaardagskaart voor ons zoontje."

Rachella

“Een garantie dat je je kind(eren) zonder zorgen kunt achterlaten.”

Familie Van HoofOuders van Lois (3) en Duuk (0)

Schrijf je kind nu in bij Kinderdagverblijf Suusje Veldhoven